Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel erg jammer en we horen graag wat we kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren en wij zorgen er voor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst in ons magazijn weer op je rekening staat. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Omdat onze producten rechtstreek worden verstuurd door leveranciers uit China dienen de producten ook geretourneerd te worden naar China. Houd er rekening mee dat de retourkosten vaak rond de €25 - €30 liggen.

Manier van retourneren

Alle producten die retour gestuurd worden, worden nauwkeurig beoordeeld op gebruik en eventuele beschadigingen. Mocht het geretourneerde product beschadigd zijn wat het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen, als het product gebruikt is of een verzegeling is gebroken dan mogen wij waardevermindering tot 100% in rekening brengen. Hygiene producten zoals cosmetica waarvan de verzegeling/verpakking na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden. 

Additionele info
Er kan bij het retourneren van het geld waardevermindering worden toegepast op producten zoals kleding of andere producten die gedragen zijn en beschikken over beschadigingen, vieze plekken of nare geurtjes.

Termijn van terugbetaling
Het geld wordt in maximaal 14 dagen teruggestort.

Wie betaalt de kosten van retourzending?
Wanneer je een product retour wil sturen zullen deze kosten voor de koper zijn. 

Eenvoudig retourneren

Stap 1 : Neem contact met ons op 

Stuur ons een e-mail op info@smitsimo.com en wij zullen u zo snel mogelijk een retourformulier opsturen.

Stap 2 : Stuur je bestelling op 

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een track en trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk voor de zending en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan over het wel of niet ontvangen van een retourzending.

Stap 3 : Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Zodra wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij er voor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen weer op je bankrekening staat.